این سرویس به کسبوکارها اجازه میدهد تا هر کاری را که با یک دیتاسنتر فیزیکی انجام میدهند، این بار روی «دیتاسنتر ابری» خود انجام دهند! اما با این تمایز که دیگر به هیچ سختافزاری وابسته نیستند!
سرویس ویژه دیتاسنتر ابری «زس» یا همان VPC، خدمتی در لایه زیرساخت ابریست (Infrastructure as a Service) که تمامی امکانات یک دیتاسنتر فیزیکی را برای شما فراهم میسازد. انتقال زیرساختهای سنتی و فیزیکی به VPC به شرکتها این فرصت را میدهد تا یک زیرساخت ابری امن برای طراحی و اجرای برنامههای کاربردی و حیاتی خود به همراه گزینههای پشتیبانگیری سریع و بازیابی خطاها ایجاد کنند. با استفاده از دیتاسنتر ابری، پنل ادمین Open Stack در اختیارتان قرار میگیرد و این امکان برای افرادی که به دنبال مدیریت زیرساخت ابری خود در تمامی لایهها هستند، یک مزیت منحصر بفرد است.
در دیتاسنتر ابری «زس» در هر لحظه از شبانهروز میتوانید از طریق امکان ویژه داشبورد مدیریت ابری، تمامی زیرساختهای خود را مدیریت و بهینه کرده و آن را با توجه به نیازتان مقیاس کنید.
میتوانید منابع زیر را به هر میزان که میخواهید تنظیم کنید و مطابق نیازتان، دیتاسنتر خود را راهاندازی کنید.
قسمتی از مهمترین کاربردهای دیتاسنترهای ابری را در هر صنعت یا حوزهای که خدمات و یا محصولاتی در فضای آنلاین ارائه میدهند، در ادامه میبینیم
هرآنچه باید قبل از خرید از دیتاسنتر ابری «زَس» بدانید.
با در اختیار گرفتن دیتاسنتر ابری، از مزایای بسیاری برخوردار میشوید که در ادامه به برخی از این موارد اشاره شده است.
نیازهای کسبوکار شما اولین چیزیست که قبل از تعیین منابع دیتاسنتر ابری خود باید به آن توجه کنید. بنابراین برای انتخاب درست، نیازهای امنیتی، الزامات فناوری، بارهای کاری متغیر و حجم کاری حساس به داده و… متغیرهای مهم شما هستند. ضمناً داشبورد یکپارچه ابری «زس» در اختیار شما قرار میگیرد تا امکان تغییر تمامی امکانات و زیرساختها را در لحظه داشته باشید.. قبل از اینکه دیتاسنتر ابری خود را بسازید، میتوانید اولویتبندی و تشخیص درست نیازهایتان را از طریق ارتباط با کارشناسان ما در قالب مشاوره فنی دریافت کنید.
پاسخهای کوتاه برای پرسشهای رایج کاربران
دیتاسنتر ابری یا همان VPC، خدمتی در لایه زیرساخت ابریست (Infastructure as a Service) که تمامی امکانات یک دیتاسنتر فیزیکی را برای شما فراهم میسازد. انتقال زیرساختهای سنتی و فیزیکی به VPC به شرکتها این فرصت را میدهد تا یک زیرساخت ابری امن برای طراحی و اجرای برنامههای کاربردی و حیاتی خود به همراه گزینههای پشتیبانگیری سریع و بازیابی خطاها ایجاد کنند.
شرکتها از دیتاسنتر ابری برای آزمایش و اجرای برنامهها، ایجاد و نگهداری پایگاههای داده، میزبانی و راهاندازی وبسایتها و… استفاده میکنند. در واقع میتوانند هر کاری را که تا قبل از این، در دیتاسنترهای فیزیکی انجام میدادند اینجا نیز به سادگی و با مقیاسی نامحدود انجام دهند و برای همیشه دغدغه راهاندازی، نگهداری و هزینههای عملیاتی آن را از خود دور کنند.
داشبورد ابری یکپارچه برای هرگونه تغییرات در منابع و زیرساختها در سریعترین زمان ممکن جزء خدمات پشتیبانی ابر «زس» به حساب میآید. علاوه بر این، پشتیبان فنی رایگان به صورت 24*7*365 در تمام لحظات سال جزء مواردیست که در اختیار شما خواهد بود.
برای این کار به مهارت برنامهنویسی یا دانش فنی خاصی نیاز ندارید! همه مراحل برای شما سادهسازی و از پیش آماده شده است: ابتدا از طریق داشبورد ابری «زس»، منابع و زیرساخت مورد نظر خود را به همراه دوره پرداخت آن انتخاب و در گام پایانی کیفیت سرویس خود را تعیین کنید و پس از پرداخت هزینه، دیتاسنتر ابری خود را بلافاصله راهاندازی کنید. در نهایت، دیتاسنتر از پیش پیکربندی شده خود را آماده استفاده دریافت خواهید کرد!
قیمتها بسته به زیرساخت و منابع خاصی که استفاده میکنید و همچنین زمان واقعی کارکرد سیستم شما، بسیار متفاوت است. میزان پردازنده، حافظه، فضای دیسک و… از جمله فاکتورهای تأثیرگذار بر قیمت هستند. علاوه بر این سطح خدمات کیفی و پشتیبانی که از آن استفاده میکنید نیز روی قیمت نهایی اثر میگذارند.
امنیت دادهها در تمامی محصولات و خدمات «زس» اولویت اصلیست. این امر در مورد دیتاسنتر ابری ما نیز صدق میکند. با دیتاسنتر ابری «زس»، نه تنها از انتقال دادههای رمزگذاری شده، بلکه از ذخیرهسازی رمزگذاری شده و پشتیبانگیری منظم از دادهها نیز بهرهمند خواهید شد. زیرساخت امنیتی دیجیتال و فیزیکی ابر «زس» از دادههای شما به طور جامع محافظت میکند. مراکز داده ما، سرورهای مدرن با کارایی بالا و لایههای محافظتیست که از شبکه امنیتی ما در برابر هر مدل حملات ناخواسته محافظت میکند.
برخی از مزایای استفاده از VPC عبارتند از حداقل هزینه زیرساخت فناوری اطلاعات، مقیاس بندی منابع بر اساس تقاضا (بالا و پایین)، تقریباً صفر بودن زمان خرابی به دلیل تعمیر و نگهداری، امنیت بالا و کنترل دسترسی و…
تحول دیجیتال و استفاده از فناوریهای مدرن در حال حاضر یکی از روندهای پویا در صنعت بیمه است. شرکت «بیمه دی» به عنوان یکی از مجموعههای بیمهای پیشرو در این حوزه شناخته میشود و یکی از دغدغهها و موضوعات مهم برای آنها در بخش IT، استفاده از قابلیت افزایش یا کاهش منابع در لحظه و کنترل و بهینهسازی هزینهها بوده که راهحل آن را در استفاده از فناوری ابری پیدا کردند. آنها تمایل داشتند تا وارد بازی سخت و پیچیده خرید و نگهداری دیتاسنترهای سنتی با دغدغههای تمامنشدنیاش نشوند! و اینجا آغاز همکاری و همراهی بیمه «دی» و ابر «زس» برای راهاندازی «دیتاسنتر ابری» بود.