اخبار

ابر زس و کسب‌ و کار‌ها

در این مقاله قصد داریم در مورد مهم ترین مزیت های رایانش ابری صحبت کنیم و به این سوال مهم که رایانش ابری چه کمکی به کسب و کارها می کند پاسخ دهیم.

با توجه به اینکه مفهوم رایانش ابری در آکادمی ابری به صورت کامل توضیح داده شده است مستقیما به اصل مطلب اشاره می کنیم.

رایانش ابری چه کمکی به کسب و کار ها می‌کند؟!

کاهش چشم گیر هزینه‌ی سخت افزار

یکی از مهم ترین مزیت های رایانش ابری حذف هزینه های خرید سخت افزار می باشد، که باعث استقبال شدید مدیران کسب وکارها شده است. با کمک خدمات ابری بدون صرف وقت و هزینه ای زیاد، می توان در کمتر از 1 دقیقه تمامی منابع سخت افزاری مورد نیاز را با چند کلیک به صورت اختصاصی دریافت کرد. یکی دیگر از این مزیت ها پرداخت به شیوه “pay as you go/ پرداخت به میزان استفاده” می باشد، به این معنا که یک کسب و کار پس از دریافت منابع ابری تنها هزینه‌ی استفاده شده از این منابع را می پردازد. از این رو پرداخت هزینه ی سرویس ابری تا 100 درصد بهینه خواهد شد.

سهولت در اجرای نرم افزارهای سازمانی

در گذشته سازمان ها جهت اجرای نرم افزار های اداری خود نیاز به خرید و راه اندازی سرور و کامپیوتر ها در داخل سازمان داشتند که این عمل نیاز به صرف هزینه ای قابل توجه در تجهیزات سخت افزاری و منابع انسانی داشت، در نتیجه تنها سازمان های بزرگ توانایی صرف این هزینه ها را داشتند.

با رایانش ابری کسب و کار ها نیازی به خرید سرور فیزیکی ندارند، علاوه بر این می توانند بر بستر ابری به قدرتمندترین نرم افزارها، زیرساخت ها و سیستم عامل های گوناگون بدون صرف هزینه ای سنگین دسترسی نا محدودی داشته باشند.

دسترسی به نرم افزارها در سرویس ابری از طریق اینترنت می باشد. اکثر برنامه های مبتنی بر ابر از طریق مرورگر های وب دسکتاپ و تلفن همراه در دسترس می باشند.

مقیاس پذیری و انعطاف پذیری

یکی از مهم ترین ویژگی های رایانش ابری “انعطاف پذیری” می باشد، این ویژگی به این معناست که یک کسب و کار دیگر دغدغه ی تقاضا و تامین منابع ابری را ندارد و در لحظه می تواند منابع مورد نیاز جدید را دریافت و ارتقا دهد.

در گذشته شرکت هایی که دارای سیستم های داخلی (سرورهای فیزیکی) بودند، جهت استقرار سرویس های جدید می بایست سیستم های جدیدی را خریداری کنند، اما در سرویس ابری کافیست که در پنل کاربری خود وارد شده  و منابع جدید را درخواست و در لحظه دریافت کنیم.

به طور مثال، در سرویس ابری همه چیز، از پهنای باند گرفته تا قدرت پردازشی اندازه گیری می شود تا اطمینان حاصل شود که از منابع مورد نیاز و کافی استفاده می شود.

خودکار سازی فرایندها و دریافت خروجی بهتر

خودکار سازی در رایانش ابری برای کسب و کارهای کوچک فرصتی مناسب را ایجاد می کند و باعث افزایش خروجی می گردد. خودکار شدن امور فنی ورود داده های غلط به سیستم را کاهش می دهد، از این رو خطا ها کاهش می یابد و و در زمان صرفه جویی می شود. به همین دلیل فرصتی ایجاد می شود که تمرکز در توسعه تجارت بدون این که حقوق و دستمزدی برای کارمندان هزینه شود انجام شود. در گذشته فقط شرکت های بزرگ می توانستند هزینه های خودکار سازی (Automation) را متحمل شوند، اما با ابر این امر برای تمامی کسب و کار ها قابل اجرا می باشد.

تشکیل تیم از راه دور و مدیریت آنلاین تیم

با استفاده از رایانش ابری اعضای تیم شما برای ویرایش و اشتراک گذاری اسناد از هرجایی با لپ تاپ یا موبایل به فایل ها می توانند دسترسی داشته باشند.

این به این معناست که کارمندانی از راه دور در پروژه فعالیت دارند با فضای ابری می توانند با کیفیت و سرعت بیشتری با شرکت همکاری کنند. از این رو توصیه می شود به دنبال پیاده سازی فرایندی باشید که مبتنی بر ابر باشد. برخی از تحقیقات نشان می دهد استفاده از این سرویس ها به تنهایی ممکن است 40 درصد یا بیشر بهره وری شرکت را افزایش دهد.

 استفاده از کلان داده‌ها- تجزیه و تحلیل

کسب و کار شما هر روزه مجموعه ای از اطلاعات حجیم را تولید و ذخیره می کند. در گذشته فقط شرکت های بزرگ توان محاسباتی جهت تجزیه و تحلیل چنین داده هایی را داشتند. اکنون با سرویس “کلان داده ابری” بر بستر زیرساخت ابری، این امکان برای کسب و کار ها به وجود آمده تا به آسانی و با هزینه‌ی کم اقدام به تحلیل و آنالیز داده های خود نمایند.

به روزرسانی‌های خودکار امنیتی

اگر سرورها (فیزیکی) در درون شرکت باشد و تمامی نرم افزار ها و سرویس ها را خود ما اجرا کرده باشیم، موظف هستیم تا موارد امنیتی را رعایت کنیم، همچنین برای محافظت در برابر هکر ها باید شبکه را ایمن نگه داشته و نظارت کامل هم وجود داشته باشد.

رایانش ابری دارای امنیت بیشتری است زیر ارائه دهنده خدمات تمام موارد مربوط به نگهداری و بروزرسانی های امنیتی را رعایت کرده و نظارت کامل بر شبکه ی ابر دارد.

 تهیه نسخه پشتیبان به صورت اتوماتیک

در اکثر موارد، راه اندازی یک مکانیزم پشتیبان گیری از داده های داخلی شرکت، نیازمند وقت و هزینه ی زیادی است.

رایانش ابری کمک شایانی به فرایند پشتیبان گیری و بازیابی اطلاعات می کند، سیستم پشتیبان گیری خودکار به صورت منظم پشتیبان گیری از تمامی اطلاعات را انجام می دهد.

 جمع بندی

به طور خلاصه، رایانش ابری مزایای بسیاری برای کسب و کار های کوچک به خصوص استارتاپ ها دارد و این که راه حلی دیگری انتخاب شود تصور اشتباهی است. در بسیاری از موارد این بستر فراهم شده تا استارتاپ ها فرصتی برای رشد و رقابت در سطح جهانی داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا

دریافت سرویس تست رایگان

ارتباط با ابر زَس

تلفن:        91078149 –  021

ایمیل:       Sales@XaaS.ir